Fritidsundervisning   SSP   10iCampus   Klubber
Ungdomsklubber   Tirsdagsklubben
Varde Ungdomsklub
Pramstedvej 12 B 6800 Varde

Leder: Michael Møller Andersen Tlf.: 30 27 98 30

Ondage og søndage Kl. 18.30-21.30.
 

Tilmelding - Varde Ungdomsklub - 18/19
 

Varde Ungdomsklub Krathuset er stedet med det bedste til dig og dine venner! I kan hænge ud i vores hyggelige bar eller gå i krig med nogle af vores fantastiske faciliteter: bordtennis, dart, pool, shuffleboard, brædtspil, airhockey, bordfodbold, Playstation, XBox osv. Hvis I drømmer om at blive rockstjerner, så har vi også et fedt og veludstyret musikrum, hvor I kan øve med jeres band.

Engang imellem byder vi også på fællesspisning og aftensmad.

Da vi er nabo til Jacobi Skole, er der også mulighed for at låne en fodbold eller en basketbold og så spille på deres fede multibaner. Der er adgang for alle fra 7.klasse og til og med 18 år. Du må komme i klubben så ofte du lyster, og deltage i alle klubbens arrangementer som f.eks. kan være skøjtetur, computernat, tøse-hygge aften, Champions League aften med hotdog-pauser, Tøse-shoppetur til Kolding Storcenter, fed fredag med høj musik m.m.

 

Husk at trykke “synes godt om” Varde Ungdomsklub Krathuset på Facebook – så holder du dig opdateret om vores sjove og spændende aktiviteter!

 

Du finder Krathuset på Pramstedvej 12B – lige ved siden af Jacobi Skole. Vi glæder os til at se dig og dine vennerSenest opdateret 22.08.2018 13:44 af HHH